Onderhoud, reparatie & APK

Laat uw auto onderhouden of repareren

Als u uw auto wil laten onderhouden of repareren, kan u bij HMechanics aankloppen. Een regelmatig onderhoud is belangrijk om uw auto in goede staat te houden en de kans op autopech te verkleinen. Versleten onderdelen kunnen immers heel wat schade veroorzaken. We controleren zoal de remmen, lichten en bandenspanning.

Tijdens een reparatie vervangen we dan weer motorblokken, spuiten we nieuwe lak en verhelpen we kleine krassen of deuken. We bieden u daarbij standaard één jaar garantie op de reparatie. Let er wel op dat we grote schade niet zelf aanpakken, maar door een derde partij onder de loep laten nemen.

before-new after-new

Uw auto laten onderhouden, repareren of upgraden?

Maak dan vandaag nog een afspraak!

Tijd voor een APK?

Wordt het tijd dat uw auto een APK-keuring ondergaat? Dan staan wij eveneens voor u klaar. Die algemene periodieke keuring is verplicht; een bestuurder met een verlopen keuringsattest kan dan ook beboet worden.

Gedurende de keuring onderzoeken we of uw auto nog aan de geldende veiligheids- en milieueisen voldoet. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een afspraak wil inplannen.